25 de março de 2023 Por Adilson Off

Не бих могъл да направя този по -бърз начин за преглед на загубата на мазнини без вас.

Не бих могъл да направя този по -бърз начин за преглед на загубата на мазнини без вас.

Можете ли да видите психическа здравина „напредък“ в снимка на тялото си?

Не, не можете.

И така, какъв е смисълът на снимките?

След 75 дни добавяте още две правила към списъка:

Трябва да приемате ежедневен 5-минутен студен душ.

ъф.

Защо всичко това е толкова случайно? Сякаш тригодишен е избрал тези нерелевантни правила от шапка.

Трябва да практикувате случайни действия на доброта.

Добре, сигурно.

Няма рима или причина, поради която някое от тези правила съществува и няма обяснение защо всеки от тях води до някое от изброените по -горе претенции.

Това е същият човек, който в парче на медия каза това:

Искам да спечеля във всичко, което правя в живота.

не просто спечелете, но и доминирайте.

Независимо дали изграждам 9 фигурен бизнес или просто играя ръка на покер …

… Искам да изгоря Fu ** ng Earth.

Искам да бъда толкова неприлично трудолюбив и безмилостно фокусиран, че не просто постигам целите си.

аз ги убивам.

Искам да унищожа конкуренцията си, като се уверя, че съм абсолютно най -добрият. Искам да изтича резултата върху тях: 100–0.

Защото вярвам, че това е необходимо, за да успеете в живота: песъчинка, постоянство & amp; безмилостна агресивност.

Волята да направите всичко необходимо, за да получите живота, който искате.

пич. Охладете се, защото когато играете с живота на хората и им казвате да правят неща, които могат да бъдат опасни както за тяхното физическо, така и за емоционално здраве, има потенциал за реални щети.

Не става въпрос за „изгаряне на земята“ с вашата „безмилостна агресивност“.

*eyeroll*

Защо по дяволите всички слушат този човек, който по принцип подсказва, че ако не можете да завършите това крайно предизвикателство, това казва нещо за това кой сте като човек?

Използването на това предизвикателство със своето произволно, безсмислено „правила“ като мярка за това колко сте трудни и успешни, е нелепо.

Не бъдете последовател. Само защото човек с нулева квалификация каза, че е преобразил живота си, правейки x, y и z, не просто скачат върху него. Всички сме различни и не всички са направени за подобни неща.

само защото някой пич казва, че са получили 6-пакет ABS след 75 дни, не означава, че всеки ще има тези резултати … или че всъщност са щастливи … или че техните навици са дори здрави.

Но създаването на манталитет „нас срещу тях“ и предполагането, че някой е слаб, ако не може да хакне тези 75 дни, е ужасно и напълно любителско.

като, наистина. Той трябва да знае по -добре от това, но очевидно не го прави.

и не се заблуждавайте от очевидната щедрост на Анди – той може да даде основите на 75 усилено безплатно, но той иска да се абонирате за неговия подкаст, да купите книгата му и да изтеглите приложението му, като всичко това го прави пари.

Вие не сте провал за ядене на m & amp; MS или друга храна по този въпрос.Работата в продължение на 90 минути на ден в продължение на 75 дни подред може да бъде опасна.Тази програма може сериозно да предизвика всеки с история или предразположение към хранително разстройство. Дори не ходете там.Тази програма очевидно повръща грубостта си в целия Тиктток, така че какво учи на нашите деца?Няма обяснение относно причината за тези правила. Как пиенето на галон вода и вземането на студен душ увеличава психическата здравина, наистина? Защото това е навик, който Анди смята, че имате нужда? ЗАЩО.Ако това е програма за „умствена издръжливост“, защо се нуждаем от снимки на трансформация на тялото си всеки ден (или изобщо)?

Не подхранвайте машината, която е Анди Фрисела и 75 твърди.

Кои са 5 -те най -големи митове за хранене от 2020 г.?

Благодаря на всички, които прикрито ми изпратиха съдържание само за членове от по-бързия начин, от цялата книга до ръководството и всичко между тях. Не бих могъл да направя този по -бърз начин за преглед на загубата на мазнини без вас.

по -бързият начин за загуба на мазнини е виртуална програма за отслабване и здраве, която стана много популярна.

Всичко, което трябва да кажа за това, е, че хората винаги ще намерят нов начин да се накажат за това, което са яли и как изглежда Fad Diet Fusion. Или може би това е конфузия.

Смешното е, че по-бързият начин за загуба на мазнини прави това, което правят много диетични програми: отнема ядро на хранителната истина и добавя луда диета (или диети) на недоказани претенции и ненаука, за да го закръгля всички навън.

Трудно е да намерите по -бърз начин за преглед на загубата на мазнини онлайн, който не е напълно предубеден. Както винаги, аз се опитах да бъда възможно най -обективен тук.

Какъв е по -бързият начин за загуба на мазнини?

Както винаги казвам, всяка диета ще работи за някого, но никоя диета не работи за всички.

И нека да направим едно нещо направо тук: по -бързият начин за загуба на мазнини е диета. Така че всички онези „влияещи“, които твърдят, че това всъщност не е диета, грешат.

по -бързият начин е разработен от Аманда Трес, „сертифициран треньор по хранене“ и личен треньор. Нейният научен консултативен съвет по мое мнение е категорично ненаучен, с натуропат, микробиолог и бивш господин Вселена, който „притежава докторска степен по хранителни консултации“, акредитив, който всъщност не съществува в реалния живот.

Поне, не от високо ценена, акредитирана институция.

по -бързият начин за загуба на мазнини не е MLM, но той използва „треньори“ за продажба на техния продукт.

Лудото е, че треньорите сами са завършили програмата, след което плащат между 3000 до 5000 долара на компанията, за да получат обозначението „треньор“, което идва с неакредитирана сертификация. Три до пет хиляди долара !!

След това тези хора имат право да „помагат“ по -бързо на клиентите с техните цели за хранене и отслабване. Треньорите също печелят пари за всеки клиент, който набират, и допълнителни пари за всеки треньор, който набират.

Какъв вид компания позволява на хората да си купят път да бъдат отговорни за здравето на други хора? О, чакай! Всички го правят!

MLM треньорите (въпреки че FWTFL технически не е MLM) са опасни AF и една от най -лошите части на тези програми (прочетете публикацията ми за нея тук)

Как работи по -бързият начин за загуба на мазнини?

6-седмичната програма съчетава три диети: периодично гладуване, макро броене и колоездене на въглехидрати.

Всъщност има добра наука наоколо, ако, загуба на тегло и хора. Като се има предвид, никога не е доказано, че е по-ефективно в дългосрочен план за загуба на тегло от основното ограничение на калориите. Ако може да бъде по -лесно за някои хора да се придържат, това е всичко.

Макро броянето е друг начин да се уверите, че получавате определен предварително определен процент от калориите си от въглехидрати, мазнини и протеини. По -бързият начин за загуба на мазнини включва регистрация на всичко, което ядете в MyFitnessPal за макроси.

FWTFL основава вашите лични макроси на височина, тегло, здравна история и ниво на активност.

По-голямата част от проблема ми с макро броя е, че освен че съм луд за повечето хора, това означава, че всички калории са създадени равни, което не са. По -бързият начин за загуба на мазнини все пак насърчава цели храни, така че въпреки че броенето на макрос е част от тази диета, качеството на диетата е нещо, върху което FWTFL се фокусира.

Това е добро нещо, дори ако броенето на макрос не е за всички.

Carb Cycling по същество означава въртене на дни с ниско съдържание на въглехидрати и по-високи въглехидрати, за да се увеличи максимално ползата от въглехидратите за отслабване и тренировъчни цели.

Например, в дни, в които ще имате трудна тренировка, ще ядете повече въглехидрати, за да попълните гликоген и да ви дадат енергия за активност. В дни, в които сте по -заседнали, ще ядете по -малко въглехидрати.

Това теоретично помага на тялото ви да изгаря мазнини като гориво, въпреки че ако не ядете достатъчно ниско ниво на въглехидрати достатъчно дълго, това вероятно не се случва.

Няма достоверни доказателства при хората, които да поддържат въглехидрати за отслабване или здраве.

Седмица на FWTFL включва два дни с ниско съдържание на въглехидрати (под 50 грама на ден), три редовни макро дни и два ниско-макро дни (25% по-малко от всеки макрос).

„Празни дни“, които набиват калории с около 400, са може би два пъти месечно.

Всеки ден включва и A, 8:16 бързо, въпреки че програмата казва, че можете да работите до това, ако трябва. Има и 24 часа пости, около веднъж месечно. Не благодаря.

Всичко изглежда много контролирано. Чувствам се, че няма нищо интуитивно в тази програма – всичко това е поставено за вас в точни числа, което някои хора предпочитат. По -бърз начин последовател, с който говорих, каза, че всъщност е интуитивен, но първо трябва да „ноктирате макросите и номерата.“

Тя ми каза, че нейният треньор насърчава немащабните победи и фокусът върху психическото състояние и отношението. Това е положително нещо.

Твърденията:

Бих могъл да продължа завинаги относно твърденията за тази диета, но ще се опитам да го сваля до най -добрите й.

FWTFL цитира много проучвания на мишката, за да „докаже“ твърденията си, особено за периодично гладуване. „Постът засяга хипоталамуса, специална информация който след това причинява ползи за загуба на мазнини“, каза Трес, докато не обяснява как всичко това работи, а също така цитира проучване на мишката, за да подкрепи твърдението си. Какво?

FWTFL твърди, че периодичното гладуване причинява загуба на тегло, дори когато калориите не са ограничени, а отново цитира проучване на мишката, за да подкрепи иска. Скърцане! Скърцане!

Знаеш ли, че периодичното гладуване причинява калоричен дефицит, нали? Ето защо работи за отслабване. Ако бързо след това се пийте многократно, няма да отслабнете.

FWTFL твърди, че периодичното гладуване може да удължи живота ни, след което отново цитира проучване на плъхове, за да подкрепи това. Това е така, защото нямаме човешки проучвания, които да подкрепят това често направено твърдение. Не издържам, когато хората отправят претенции, сякаш са факти, когато не са.

Някои неща, за които Трес казва за диетата, са верни. Повторното гладуване е свързано с намалени нива на инсулин. Изглежда, че намалява възпалението, въпреки че не знаем дали нито един от тези ефекти е от гладуването или произтичащата от това загуба на тегло. Повторното гладуване също може да запази мускулната маса, като същевременно причинява загуба на тегло.

Тя проповядва срещу рязането на калории твърде ниско и срещу изрязването на въглехидратите напълно. Тя ефективно говори за вредата от прекомерно упражняване и под хранене и насърчава диета с цяла храна. Бях щастлива, че тя се обърна към всичко това.

Какво ще кажете за по -бързия начин за диета за загуба на мазнини?

Освен да препоръча какво по същество е диета с ниско съдържание на въглехидрати, FWTFL влиза в някакъв истински маларки с някои от препоръките за диета.

Първо, предвидимо заблуждава глутен и млечни продукти:

„По -бързият начин се фокусираме върху чистото хранене. Ние намаляваме възпалителните храни като млечни продукти, глутен и храни, които не ни карат да се чувстваме добре … По време на по-бързия начин до програма за загуба на мазнини, насърчавам клиентите да ядат предимно без глутен поради начина, по който продуктите на глутен са генетично модифицирани, което често води до възпаление, дискомфорт на стомаха, болки и болки, пробиви и умора. ”

Добре, с изключение на това, че ГМО никога не е доказано, че имат такива ефекти върху хората. Защо казват на хората това? Няма абсолютно никакви доказателства зад това твърдение.

Има някои разговори за боклук за млечни продукти:

„Нека направим едно нещо направо: кравето мляко е за бебешки крави.

кравите произвеждат мляко по същата причина, поради която хората правят – за да хранят своите млади. Хранителните вещества в кравето мляко са перфектното хранене за теле, точно както млякото на човешката майка е перфектно хранене за нейното дете. Хората обаче нямат същите хранителни нужди като телетата. Точният баланс на кравето мляко не е същият като на човека. “

хм, поради което не даваме на бебетата краве мляко.

След това

FWTFL продължава да изхвърля най-нелепата информация за страха някога, от това как млякото е пълно с антибиотици и хормони, до това как причинява остеопороза и фрактури на тазобедрената става.

Нищо от това дори не е вярно, но е често срещана реторика за ентусиастите против млечни продукти.

Има нула .. имам предвид, нула – причина да премахнете млечните продукти от диетата си. И докато някои по -бързи начин за последователи на загуба на мазнини избират да включват млечни продукти и глутен в програмата си, страхът от тях трябва да спре.

по -бърз начин промива токсини?

Няколко страници от по -бързия начин до книгата за загуба на мазнини са посветени на „надбъбречната умора“, заедно с малката й история за това как тя е дала „състоянието“. Адреналната умора не е истинско нещо и всеки, който вярва че е, не е ли науката твърде добре.

; Сигурен съм, защото действителните лекари знаят, че умората на надбъбречните надбъбреци е BS.

„Методологията на по-бързия начин включва от време на време 24-часово бързо, защото позволява на тялото ви да бъде в пълна храносмилателна почивка. Когато тялото не е фокусирано върху усвояването на храна, доставянето/съхраняването на хранителни вещества или изгарянето му за гориво, то може да се съсредоточи върху други важни телесни процеси като клетъчен ремонт. “

Това е пълна глупост. Тялото ви не се нуждае от почивка от храна за клетъчен ремонт. Това е безумно.

“(Постът е) Естествено детоксикация. Важно е да пиете много вода, ако гладувате, защото тялото ни е детоксикация. Водата му дава възможност да продължи да промива всички токсини, които придобиваме, независимо дали става въпрос за храна, замърсяване, вода или други средства. ”

не. Ние не сме тоалетни. Няма нужда да „промивам“ токсините.

„Не пийте диета! Изкуствените подсладители (дори вино на последователна основа) казват на тялото ви да не изгаря мазнини. ”

неверно.

и коронясването на бижута на целия по -бърз начин за франчайз за загуба на мазнини?

Те насърчават бременните и следродилните/кърмещите жени да следват програмата. FWTFL също силно препоръчва диета без глутен и млечни продукти през целия процес за кърмене на жени. Но само в случай, че се притесняват, че ей, може би не би трябвало да се диетират рано след раждането, програмата говори за това как диетата няма да навреди на снабдяването им с мляко.

Извинете ме?

Просто не мога.

Аз сам родих две бебета и съветвах стотици жени след раждането, ще кажа това:

Не става въпрос само за доставката на мляко, въпреки че това е много важно да се обмисли. Става въпрос за това да си мил към тялото си, вместо да го принуждаваш да се отърве от теглото, което си поставил през последните 10 месеца. Става въпрос за прекарването на времето си с бебето си, вместо да се опитвате да се впишете в дънките си 5 седмици след като сте произвели човек. Става въпрос за нормализиране на телата след раждането, вместо да учим на жените, че са груби и трябва да бъдат свити възможно най -скоро.

FWTFL също ни дава този скъпоценен камък: „Тийнейджърите могат спокойно да участват в програмата (с родител) и с одобрение на лекар. ”

omfg. Мисля, че душата ми просто хвърли малко.

Над моето мъртво тяло бих оставил 13 -годишната си дъщеря дори да подуши близо до тази диета глупост.

Добре, свърших тук.

Ще отслабна ли по -бързо до загуба на мазнини?

Вероятно, но не защото някоя или всички тези диети са магически премахване на теглото на еднорог. Ще загубите, защото неизбежно ядете по -малко калории, отколкото сте направили преди да започнете. Вероятно и вие се храните по различен начин-особено ако предварително консумирате един тон ултра обработена храна. Това не е наука, това е здрав разум.

По -бързият начин за загуба на мазнини работи, защото той намалява калориите умерено, като същевременно подобрява качеството на диетата … и защото сте на три диети на един момент !! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ!!!!!!

Contents