28 de março de 2023 Por Adilson Off

Milyen előnyei vannak a pillecukor gyökérének?

Milyen előnyei vannak a pillecukor gyökérének?

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk. A

mályvacukrot vagy az Althaea officinalis egy virágos növény, amely évszázadok óta szerepet játszott a gyógynövényben.

Sokan sokan használnak pillecukor gyökert különféle betegségekhez, beleértve köhögéseket, bőrirritációt és emésztési problémákat, például fekélyeket. Por, kapszula, tea és köhögés -szirup formájában érkezik.

A kutatók még nem vizsgálták alaposan a pillecukor gyökér hatásait az emberekben. Az eddigi kutatások többsége állatkísérleteket vagy nagyon kis méretű emberi tanulmányokat vett fel, ezért további vizsgálatokra van szükség annak igazolására, hogy a gyökér mennyire hatékony az emberekben.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Marshmallow Root lehetséges előnyeinek mögött meghúzódó bizonyítékokat. Arra is kiterjedünk, hogyan kell használni és a lehetséges mellékhatásokat.

Mi az a pillecukor gyökere? A

mályvacukrot gyökér a pillecukornövényből származik, és úgy néz ki, mint egy barna, rostos héja. A mályvacukrot növényi virágok, gyökér és levelek ehetőek.

A mályvacukor gyökérgyökérének gyógyászati tulajdonságai a nyálkahártyából vagy fungoxil vélemény https://harmoniqhealth.com/ az SAP-szerű anyagból származnak, amelyet a növény termel.

A növény nyálkahártya antioxidánsokat tartalmaz, és a kutatások azt sugallják, hogy a bőr és az emésztőrendszer bevonatát képezi. Ezzel segíthet a bőrirritációban és az emésztési kérdésekben, például fekélyekben.

Marshmallow Candy a Marshmallow Root -tól kapta a nevét, mert a gyártók eredetileg a gyökér nyálkahártyáját használták ennek az édességnek a elkészítéséhez. Manapság azonban a cukorka mályvacák általában nem tartalmazzák a gyógynövényt. Ehelyett cukorból és zselatinból állnak.

A következő szakaszok a mályvacukrász gyökér hat előnyeit tárgyalják.

1. A köhögés enyhítése

Néhány természetes és gyógynövényes köhögés -szirup és köhögés csepp mályvacukrot tartalmaz. A nyálkahártya nyugtató hatással lehet a nyelőcsőre.

Számos kis tanulmány eredményei azt sugallják, hogy a pillecukor gyökerét tartalmazó gyógynövényes köhögési gyógyszerek rendelkeznek ezzel a hatással. Az egyik tanulmány megállapította, hogy a pillecukor gyökér rombusza vagy a szirup segített a száraz köhögés kezelésében.

Egy másik tanulmány megállapította, hogy azok a gyermekek, akik gyógynövényes keveréket szedtek, és más gyógynövényeket tartalmaztak, beleértve a kamillát és a közönséges mallow -t, kevésbé súlyos köhögéssel és kevesebb éjszakai ébredéssel rendelkeznek, mint azok, akik inkább placebót kaptak. Ez a tanulmány azonban nem vizsgálta önmagában a mályvacukrot, így a keverékben szereplő egyéb gyógynövények felelősek voltak a gyógyhatásokért.

Egy harmadik kisméretű vizsgálat eredményei azt sugallják, hogy azok a gyermekek, akik gyógynövénykeveréket kaptak, amelyek pillecukor gyökert és más gyógynövényeket tartalmaztak, kevesebb és kevésbé prolonált légzési fertőzés volt.

A szülőknek és az ápolóknak beszélniük kell egy orvossal, mielőtt gyermek gyógynövényeket adnának.

2. A szájszárazság javítása

A krónikus száj, amelyet az orvosi közösség xerostomia -nak hív, az üregek, az ínybetegség és a fogfertőzések növekedését okozhatja. A szájszárazság általában azt jelenti, hogy egy embernek túl kevés nyálja van a szájában.

Az antihisztaminok, a vérnyomáscsökkentés, az idegrendszeri problémák és az autoimmun betegségek számos oka.

Egy tanulmány szerzői arra a következtetésre jutottak, hogy az emberek, akiknek hiposalivációja vagy alacsony szintű nyálfajta, részesülhetnek a Marshmallow Root használatából. A gyógynövényes gyógyszer segített a szájszárazság tünetein, bár ez nem volt hatékonyabb, mint a vizsgálatban szereplő másik két kezelés, amelyek mindkettő vény nélkül kapható szájkezelés.

A szájszárazság kezelésére az emberek használhatják a mályvacukrot. Fontos, hogy lehetővé tegyük, hogy a rombusz lassan feloldódjon a szájban, és kerülje el a rágást.

Alternatív megoldásként az emberek gyógyító teát készíthetnek a pillecukor gyökéri teazsákok vagy a szárított gyógynövény felhasználásával egy teás szűrőben, és naponta 2-3 csésze igyon.

3. A fekélyek elleni védelem

A 2015 -ös tanulmány megállapította, hogy a mályvacukor virágkivonat segíthet a bél védelmében a gyomorfekélyektől.

A kutatók megvizsgálták az kivonat patkányokra gyakorolt hatásait, nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID) felhasználásával, hogy fekélyeket indukáljanak a rágcsálókban. A pillecukor gyökérrel rendelkező patkányok kevésbé voltak valószínű, hogy gyomorfekélyek alakulnak ki, mint a patkányok, akik nem kapták meg a kivonatot.

Ezen eredmények alapján a szerzők azt sugallják, hogy a mályvacukrászatban lévő nyálkahártya és flavonoidok lefedhetik és megvédhetik a gyomor nyálkahártya bélését, ami csökkentheti bizonyos fekélyek, ideértve az NSAID-asszociált fekélyeket is.

4. Nyugtató bőrirritáció

A pillecukor gyökere segíthet a bőrirritációban és a gyulladásban. Egy felülvizsgálati tanulmány azt sugallja, hogy aktuális alkalmazása segíthet az ekcéma és az UV sugárzás károsodásában, vagy a NAP expozícióban.

Bár a pillecukor gyökér gyógyító hatással lehet a napkárosított bőrre, az embereknek nem szabad a megfelelő napvédelem helyett használni. A napsugárzás UV -sugárzása a bőrrák egyik fő oka, és a bőr korai öregedését is okozhatja.

5. Gyógyító sebek

A mályvacukrász növényi kivonatok nyugtató hatása szintén elősegítheti a sebgyógyulást.

A patkányokról szóló tanulmány megállapította, hogy a mályvacukrot kivonat topikálisan elősegítette a sebgyógyuláshoz a kontrollokhoz képest. Ugyanez a tanulmány azt találta, hogy az extraktum hatékony volt a baktériumok specifikus típusainak elpusztításában, ami elősegítheti a fertőzés megelőzését.

6. A torok védelme a gyomor -refluxtól

Ha gyomor reflux bekövetkezik, a gyomorból a sav visszament a torokba, ami a nyelőcső károsodását okozhatja. A mélyedési hatás, amellyel a nyálkahártya bevonja az ember nyelőcsőjét, megvédheti azt a gyomor káros savjaitól.

A növény porított gyökérformája hatékonyabb lehet, mint egy tea vagy tinktúra, mivel a gyógynövénynek közvetlen kapcsolatba kell lépnie a membránokkal a torok bevonásához.

Mellékhatások

A mályvacukrot nem valószínű, hogy mellékhatásokat okoz, ha egy személy ezt megfelelően használja. A legtöbb kutatás kimutatta, hogy az embereknek nagyon alacsony a káros reakciók kockázata.

ritka esetekben azonban az emberek allergiásak lehetnek a pillecukor gyökérre. A bőrallergia ellenőrzéséhez kis mennyiségű pillecukor gyökert alkalmazhatnak a könyök belsejében lévő bőr területére. Ha 24 órán belül nem fordul elő reakció, akkor biztonságosnak kell lennie a bőrön másutt.

Hogyan kell használni a

Az emberek sokféle módon használhatják a pillecukor gyökert, hogy kihasználhassák annak mélyedési hatását. Bármely mályvacukrot vásárolva, fontos, hogy ezek tartalmazzák a növény gyökerét.

Hogyan készítsünk mályvacukrot gyökér teát

szárított pillecukor gyökér használatával a laza tea teahoz nagyon egyszerű. Az emberek forrásban lévő vizet önthetnek a szárított gyökérre, mielőtt lefednék és 5-10 percig áztatnák. Ezután készen áll a feszültségre és az inni.

Egy másik lehetőség a kész pillecukor gyökér teazsákok használata. Az embernek csak egy teasztáskát kell lefednie forrásban lévő vízzel, és hagynia kell, hogy legfeljebb 10 percig meredek legyen.

Bárki, aki inkább egy édes ízű teát részesít előnyben, hozzáadhat mézet, amely antimikrobiális és gyulladásgátló hatásokkal is rendelkezik.

Marshmallow por használata

A pillecukor por általában a növény különböző részeinek kombinációját foglalja magában, de a címke felsorolhatja, hogy a gyökér mekkora részét tartalmazza.

Az emberek összekeverhetik a pillecukor port vízzel vagy gyümölcslével, hogy italt készítsenek.

Alternatív megoldásként összekeverhetik a pillecukor gyökérport vízzel, önthetik egy fedéllel vagy tartályba egy fedéllel, és hagyhatják, hogy szobahőmérsékleten egy éjszakán át meredek. Amint ül, a nyálkahártya vastag, csúszós folyadékot hoz létre, amely jól működik a torok és a száj megnyugtatására. Lehetőség van a folyadékot légmentesen lezárt tartályban a hűtőszekrényben legfeljebb 2 hétig.

Hogyan készítsünk pillecukorbőr -saláta

Az emberek készíthetnek bőrmegfelelőt, ha a hűtött pillecukor teát vagy a folyékony pillecukor kivonatot kókuszdióolajjal kombinálják. Ezt a SAKVE -t közvetlenül a bőrre alkalmazhatják.

Összegzés

Az alacsony mellékhatások kockázata és a gyógyszeres felhasználás hosszú története miatt a Marshmallow Root jó természetes lehetőség a kisebb betegségek kezelésére. Mint minden gyógynövényes orvoslásnál, kérje meg az orvosot, mielőtt használja, és ne használjon gyógynövényeket az orvos által ajánlott kezelés helyett.

Az emberek megvásárolhatják a pillecukor gyökere különféle formáit az egészségügyi élelmiszerboltokban, vagy választhatnak a márkák között online:

  • Bolt a pillecukor gyökér köhögési sziruphoz
  • Vásároljon Marshmallow gyökérkapszulák
  • Bolt a szárított pillecukor gyökérhez
  • Táplálkozás/étrend
  • Komplementer gyógyszer/alternatív orvoslás
  • Medical News ma szigorú beszerzési iránymutatásokat tartalmaz, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és egyesületekből származik. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a