31 de março de 2023 Por Adilson Off

ασκήσεις για αποφυγή

ασκήσεις για αποφυγή

Τα ηλεκτρόδια στέλνουν σήματα σε έναν υπολογιστή και ο θεραπευτής μπορεί να πει πότε το άτομο αναθέτει τους σωστούς μύες.

Μερικές φορές, η νευρική βλάβη μπορεί να εμποδίσει ένα άτομο να αναθέτει τους μυς του πυελικού δαπέδου από μόνοι τους.

Σε αυτή την περίπτωση, ένας εξειδικευμένος φυσιοθεραπευτής μπορεί να προσφέρει θεραπεία διέγερσης πυέλου, η οποία μπορεί να βοηθήσει το άτομο να παράγει τις σωστές συσπάσεις των μυών.

ασκήσεις για να αποφευχθούν

Ορισμένες ασκήσεις μπορεί να είναι πολύ δύσκολες για ένα άτομο με πολύ αδύναμο πυελικό δάπεδο. Η εκτέλεση των ασκήσεων μπορεί να αποδυναμώσει περισσότερο τους μύες και να οδηγήσει σε περαιτέρω ακράτεια.

Μέχρις ότου ένα άτομο έχει κάνει αρκετούς μήνες εργασίας του πυελικού δαπέδου, θα πρέπει να αποφεύγουν τις ακόλουθες ασκήσεις: Li> Ανύψωση βαρέων βαρών για ελάχιστες επαναλήψεις

 • Διπλά ανελκυστήρες ποδιών
 • τρέξιμο, άλμα και άλλες δραστηριότητες υψηλής επίπτωσης
 • Σταματήστε την ούρηση μεσαία για να δοκιμάσετε τον έλεγχο των μυών του πυελικού δαπέδου. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ελλιπή εκκένωση της ουροδόχου κύστης, η οποία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος ή UTIS και άλλων διαταραχών των ούρων.

  Μιλήστε με έναν γιατρό και έναν φυσιοθεραπευτή, αν είναι δυνατόν, για το αν υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις για αποφυγή μετά από χειρουργική επέμβαση ή τοκετό.

  Περίληψη

  Εκτός από την άσκηση ασκήσεων του πυελικού εδάφους κάθε μέρα, ένα άτομο μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του πυελικού δαπέδου περπατώντας περισσότερο, στέκεται ευθεία και κάθονται σωστά.

  Ένα άτομο μπορεί επίσης να προσπαθήσει να πιέσει τους μυς του πυελικού δαπέδου κάθε φορά που φτερνίζουν, βήχονται ή σηκώνουν κάτι βαρύ. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του πυελικού δαπέδου και να αποτρέψει την ακράτεια.

  • Ουρολογία/νεφρολογία

  Πώς να βρείτε έναν θεραπευτή στο SOHO

  Είτε είστε έμπειρος New Yorker είτε μετακομίζετε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, η ζωή στο SOHO μπορεί να αισθάνεται αγχωτική και συντριπτική. Σύμφωνα με την Thrivenyc, τουλάχιστον ένας στους πέντε New Yorkers είναι πιθανό να βιώσουν μια κατάσταση ψυχικής υγείας σε κάθε δεδομένο έτος.

  Παρά τις χιλιάδες θεραπευτές που μπορείτε να διαλέξετε, βρίσκοντας φροντίδα ψυχικής υγείας που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προτιμήσεις σας μπορεί να αισθάνεται σαν ένα αποθαρρυντικό έργο. Είτε ξεκινάτε τη θεραπεία για πρώτη φορά είτε ψάχνετε για τον σωστό θεραπευτή στη γειτονιά σας, γνωρίζοντας ποιοι πόροι θα χρησιμοποιήσετε και ορίζοντας τους στόχους ψυχικής υγείας σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την ψυχική ευεξία. Εδώ είναι πώς να επιταχύνετε τη διαδικασία.

  Πώς να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για έναν θεραπευτή στη Νέα Υόρκη

  Η εύρεση ενός νέου θεραπευτή δεν είναι εύκολη, ειδικά αν εξακολουθείτε να προσαρμόζετε τη ζωή στη Νέα Υόρκη. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί πόροι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον σωστό θεραπευτή, συμπεριλαμβανομένων:

  • Ζητήστε παραπομπές. Εάν αισθάνεστε άνετα να μιλάτε σε στενούς φίλους, μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους για την ψυχική σας υγεία, ζητήστε παραπομπή. Εάν αντιμετωπίζετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα ψυχικής υγείας, όπως η χαμηλή αυτοεκτίμηση ή η κατάχρηση ουσιών, οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σας μπορούν να χρησιμεύσουν ως καλή πηγή πληροφοριών και υποστήριξης. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να ζητήσετε έναν αξιόπιστο κλινικό ιατρό ή έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για παραπομπή σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας.
  • Αναζητήστε μέσω της ασφαλιστικής σας εταιρείας. Εάν το ασφαλιστικό σας σχέδιο προσφέρει κάλυψη, χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική βάση δεδομένων της ασφαλιστικής σας εταιρείας για να αναζητήσετε επαγγελματίες ψυχικής υγείας στο SOHO. Οι περισσότερες βάσεις δεδομένων ασφαλιστικής εταιρείας διευκολύνουν την αναζήτηση κλινικών ψυχολόγων, οικογενειακών θεραπευτών, συμβούλων και άλλων θεραπευτών στο δίκτυο στην περιοχή σας. Οι θεραπευτές του δικτύου είναι δύσκολο να βρεθούν, οπότε ελέγξτε με την ασφαλιστική σας εταιρεία σχετικά με τα οφέλη σας και το δίσιμο του δικτύου και το εκπληκτικό σχέδιο.
  • Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα βοήθειας των εργαζομένων σας (EAP). Πολλοί χώροι εργασίας προσφέρουν EAPs με βραχυπρόθεσμα οφέλη ψυχικής υγείας, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τη σύνδεση των υπαλλήλων με έναν ψυχοθεραπευτή ή σύμβουλο στον ταχυδρομικό τους κώδικα. Εάν χρειάζεστε μακροχρόνια θεραπεία, ο σύμβουλός σας μπορεί να παρέχει παραπομπή σε έναν εξωτερικό ψυχολόγο.
  • Αναζήτηση σε απευθείας σύνδεση θεραπευτές βάσεις δεδομένων. Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι όπως με την Therapy, τη θεραπεία για τα μαύρα κορίτσια και το APA προσφέρουν ολοκληρωμένες λίστες κλινικών για την ψυχική υγεία από ειδικότητα. Εάν ψάχνετε για έναν θεραπευτή στο SOHO ή σε μια κοντινή γειτονιά της Νέας Υόρκης, μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτηση από τον ταχυδρομικό σας κώδικα.
  • Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα θεραπείας. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες θεραπείας όπως η ομάδα θεραπείας της Νέας Υόρκης προσφέρουν εύκολες, βολικές, προσιτές επιλογές για να βοηθήσουν τα άτομα να βρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για να περιηγηθούν στην ψυχική τους ευημερία. Εάν αντιμετωπίζετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα, όπως μια πρόσφατη διάλυση, άγχος και αβεβαιότητα σταδιοδρομίας ή διαχείριση αρνητικών σκέψεων, οι διαδικτυακές πλατφόρμες θεραπείας παρέχουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα επαγγελματιών ψυχικής υγείας, ώστε να μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο θεραπευτή για εσάς.

  Διαδικτυακή θεραπεία έναντι προσωπικών συνεδριών θεραπείας

  Εάν είστε νέοι στο SOHO και αισθάνεστε συγκλονισμένοι, η εικονική θεραπεία είναι ο καλός τρόπος για να βρείτε έναν νέο θεραπευτή που ταιριάζει με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες θεραπείας συνήθως παρέχουν βραχυπρόθεσμα blurbs, τα οποία περιγράφουν τα διαπιστευτήρια, την ειδικότητα, τη θεραπευτική προσέγγιση και την εμπειρία του κάθε θεραπευτή, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό ενός ραντεβού. Αφού βρείτε πιθανούς θεραπευτές σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να αναζητήσετε τις ιστοσελίδες τους για περισσότερες πληροφορίες.

  Ειδικά σε πολυάσχολες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Online Therapy προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία για πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας από την άνεση του σπιτιού σας. Αντί να σπεύδουν στο γραφείο του θεραπευτή κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διάλειμμα, μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού ψυχοθεραπείας όταν είναι πιο βολικό για εσάς. Επιπλέον, η εικονική θεραπεία στη Νέα Υόρκη βοηθά στην εξάλειψη των γενικών εξόδων όπως η μεταφορά.

  Εν τω μεταξύ, οι παραδοσιακές συνεδρίες θεραπείας είναι ιδανικές για άτομα με σοβαρές ανησυχίες για την ψυχική υγεία, όπως η σχιζοφρένεια και η κατάχρηση ουσιών. Τόσο online όσο και προσωπικοί θεραπευτές προσφέρουν πολλαπλές θεραπευτικές παρεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαλεκτικής συμπεριφορικής θεραπείας (DBT), της γνωστικής-συμπεριφορικής θεραπείας (CBT) και της ψυχοδυναμικής θεραπείας. Εάν έχετε οφέλη εκτός δικτύου, το ασφαλιστικό σας σχέδιο πιθανότατα θα καλύψει ένα μέρος των συνεδριών θεραπείας σας με τη μορφή επιστροφής επιστροφής.

  συμπονετική, εξατομικευμένη θεραπεία στη Νέα Υόρκη

  Είτε αντιμετωπίζετε αρνητικά συναισθήματα είτε αγωνίζεστε για να φροντίσετε την ψυχική σας ευημερία, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι διαθέσιμη η βοήθεια. Η συνεργασία με έναν ειδικευμένο θεραπευτή μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την ψυχική σας υγεία, να βρείτε έναν ασφαλή χώρο για να εκφράσετε τις ανησυχίες σας και να μάθετε υγιείς τρόπους αντιμετώπισης του άγχους.

  Για να βρείτε έναν αποτελεσματικό θεραπευτή, φτάστε σε έναν πάροχο μέσω της ομάδας θεραπείας της Νέας Υόρκης. Γνωρίζουμε ότι η διαβίωση στο Soho, η Νέα Υόρκη μπορεί να αισθάνεται έντονη, αγχωτική και δύσκολη, αλλά οι συμπονετικοί μας, ζεστοί, ενσυναισθητικοί θεραπευτές έχουν χρόνια εμπειρίας βοηθώντας τους Νέας Υόρκης να περιηγηθούν σε δυσάρεστα συναισθήματα. Ένας από τους αδειοδοτημένους θεραπευτές μας θα υποστηρίξει την προσωπική σας ανάπτυξη, θα χτίσει την ανθεκτικότητα σας και θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα.

  Πώς να βρείτε έναν θεραπευτή τραυματισμού στη Νέα Υόρκη

  Εάν αισθάνεστε απομονωμένοι, απογοητευμένοι ή κολλημένοι, είστε μακριά από μόνη της. Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο για την Υγεία Συμπεριφοράς, το 70 % των ενηλίκων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βιώσει κάποιο είδος τραυματικής εμπειρίας τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Εάν αφεθεί ανεξέλεγκτα, το τραύμα μπορεί να οδηγήσει σε φυσικά και ψυχολογικά συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένων εφιάλτων, αναδρομών και οδυνηρών αναμνήσεων.

  Οι αγχωτικές καταστάσεις και τα προηγούμενα τραύματα μπορούν να κάνουν την καθημερινή ζωή να αισθάνεται συντριπτική, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είναι διαθέσιμη η βοήθεια. Η συνεργασία με έναν έμπειρο θεραπευτή τραύματος στη Νέα Υόρκη μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το τραύμα σας, να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για την ψυχική σας υγεία και να μάθετε υγιείς στρατηγικές για να προχωρήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε έναν συμπονετικό, υποστηρικτικό επαγγελματία ψυχικής υγείας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επούλωσης.

  Συζητήστε με έναν αξιόπιστο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

  Εάν αισθάνεστε άνετα να μιλάτε με τον πάροχο πρωτοβάθμιας φροντίδας, τον νοσηλευτή ή τον κλινικό για την ψυχική σας υγεία, σκεφτείτε να τους ζητήσετε παραπομπή σε έναν τοπικό θεραπευτή τραύματος.

  Όταν ζητάτε παραπομπή, φροντίστε να πείτε στον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης τι είναι πιο σημαντικό για εσάς στην επιλογή ενός ψυχολόγου. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε στο γιατρό σας ότι σας ενδιαφέρει η προσιτή θεραπεία τραυμάτων ή ότι ψάχνετε για έναν θεραπευτή τραύματος κοντά στο σπίτι σας. Εάν ενδιαφέρεστε για έναν συγκεκριμένο τύπο θεραπείας, όπως η γνωστική συμπεριφορική θεραπεία (CBT) ή η απευαισθητοποίηση της μετακίνησης των ματιών και η θεραπεία επανεπεξεργασίας (EMDR), ενημερώστε τον γιατρό σας.

  Παρόλο που ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης σας μπορεί να σας παραπέμψει σε έναν τοπικό θεραπευτή τραύματος, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε το έντερο σας και να συνεχίσετε την αναζήτησή σας μέχρι να βρείτε κάποιον που σας άνετα. Μερικοί άνθρωποι συναντιούνται με πολλούς θεραπευτές πριν βρουν τη σωστή εφαρμογή – και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

  Εξερευνήστε τους τοπικούς πόρους και τους οργανισμούς.

  Εάν αναζητάτε θεραπεία για πρώτη φορά, οι τοπικές οργανώσεις στη Νέα Υόρκη μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης. Πολλοί τοπικοί οργανισμοί προσφέρουν οικονομικά προσιτή πρόσβαση στην φροντίδα ψυχικής υγείας, καθώς και παραπομπές σε συμβούλους και πόρους τραυμάτων για επιζώντες τραυμάτων, άτομα που αντιμετωπίζουν κακοποίηση και άτομα με μετατραυματική διαταραχή άγχους (PTSD).

  Ορισμένοι τοπικοί οργανισμοί που έχουν πληροφορήσει τραύματα στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνουν:

  • Το οικογενειακό κέντρο θεραπείας τραυματισμού ειρήνης (FPTTC)
  • NYC χωρίς τραύματα
  • Το δίκτυο φροντίδας που έχει ενημερωθεί από το τραύμα της Νέας Υόρκης
  • Το δίκτυο ανάκτησης τραυματισμού της Νέας Υόρκης
  • Το Κέντρο για το Παιδικό Τραύμα και την Ανθεκτικότητα

  Δοκιμάστε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα θεραπείας.

  Η εύρεση του σωστού θεραπευτή τραυματισμού μπορεί να αισθάνεται χρονοβόρα και συντριπτική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Οι διαδικτυακές πλατφόρμες θεραπείας όπως η ομάδα θεραπείας της Νέας Υόρκης παρέχουν έναν εύκολο, βολικό τρόπο για τους επιζώντες τραυμάτων να έχουν πρόσβαση στην ποιοτική φροντίδα από την άνεση των σπιτιών τους.

  Η Online Therapy προσφέρει ευρεία οφέλη, από την αυξημένη πρόσβαση στην ειδική φροντίδα για τη μείωση των γενικών εξόδων. Ακριβώς όπως η προσωπική θεραπεία, η ηλεκτρονική θεραπεία τραύματος δημιουργεί ένα ασφαλές χώρο για τους επιζώντες τραυμάτων να αντιμετωπίσουν τις τραυματικές τους εμπειρίες, να διερευνήσουν διαφορετικούς τύπους θεραπείας τραυμάτων και να διαχειρίζονται τα συμπτώματα τραυμάτων τους.

  Εάν εξισορροπείτε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα ή δεν έχετε χρόνο για να μετακινηθείτε σε όλη την πόλη, μπορείτε να συναντήσετε έναν θεραπευτή που έχει ενημερωθεί με τραύμα στο δικό σας πρόγραμμα. Πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες θεραπείας προσφέρουν ραντεβού νύχτας και Σαββατοκύριακου, οπότε δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την ψυχική σας υγεία για την καριέρα σας ή την κοινωνική σας ζωή.

  συμπονετική, εξατομικευμένη θεραπεία τραυματισμού στη Νέα Υόρκη

  Η αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας είναι ένα σημάδι δύναμης, όχι αδυναμία. Η θεραπεία των τραυμάτων μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην ποιότητα ζωής και την ψυχική σας ευεξία και πολλοί άνθρωποι που αναζητούν την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να ανακάμψουν από το τραύμα και να οδηγήσουν παραγωγικές, ικανοποιητικές ζωές.

  Για να βρείτε έναν θεραπευτή τραυματισμού, φτάστε σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας μέσω της θεραπευτικής ομάδας της Νέας Υόρκης. Γνωρίζουμε ότι η αρχική θεραπεία μπορεί να αισθάνεται εκφοβιστική, αλλά η αναγνώριση του ρόλου του τραύματος στη ζωή σας είναι απαραίτητη για την έναρξη της διαδικασίας επούλωσης. Ένας από τους υποστηρικτικούς, έμπειρους θεραπευτές μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα θεραπευτικό σχέδιο, να αντιμετωπίσετε το τραύμα σας και να προχωρήσετε.

  Πώς να διορθώσετε ένα εμπνευσμένο νύχι

  Τα μπερδεμένα νύχια μπορούν να προκαλέσουν πόνο, πρήξιμο, ερυθρότητα και μερικές φορές μόλυνση. Οι άνθρωποι μπορούν συνήθως να τα αντιμετωπίζουν στο σπίτι.

  Σε αυτό το άρθρο, μάθετε για κάποιες θεραπείες στο σπίτι για ένα νυχτερινό νύχι, καθώς και μερικά συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν λοίμωξη.

  Μέθοδοι

  Εάν το καρφί φαίνεται να πιέζει στο δέρμα ή να καμπυλώνει προς τα κάτω, είναι πιθανό ένα νυχτερινό νύχι.

  Τα άτομα με διαβήτη, νευροπάθειας ή προβλήματα κυκλοφορίας δεν πρέπει να προσπαθούν να θεραπεύσουν τα νυχτερινά καρφιά στο σπίτι. Θα πρέπει να δουν έναν γιατρό για ασφαλή θεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις.

  Πριν προσπαθήσετε να θεραπεύσετε το νυχτερινό νύχι στο σπίτι, πλύνετε τα χέρια καλά με σαπούνι και νερό.

  Ένα από τα ακόλουθα φάρμακα μπορεί να βοηθήσει:

  μούσκεμα

  Το μούσκεμα το δάχτυλο μπορεί να βοηθήσει το νύχι να μεγαλώσει από μόνο του. Αυτό λειτουργεί καλά για τα ήπια νύκλα που δεν προκαλούν πόνο ή άλλα συμπτώματα.

  Για να απορροφήσετε το πινέλο:

  • Συμπληρώστε ένα καθαρό δοχείο με ζεστό αλμυρό νερό.
  • Απολαύστε το επηρεασμένο χέρι στο νερό για 15-20 λεπτά.
  • Ξεπλύνετε το χέρι και στεγνώστε το με καθαρή πετσέτα.
  • Εφαρμόστε μια αλοιφή αντιβιοτικών και καλύψτε το χαλαρά με έναν επίδεσμο.

  Χρησιμοποιώντας βαμβάκι ή γάζα

  Εάν το μούσκεμα από μόνη της δεν φέρει ανακούφιση μέσα σε μια μέρα ή δύο, ένα άτομο μπορεί να δοκιμάσει απαλά το νύχι να μεγαλώσει προς τα πάνω με βαμβάκι ή γάζα .

  Μετά το μούσκεμα, πάρτε ένα μικροσκοπικό κομμάτι καθαρού γάζα ή βαμβάκι και τοποθετήστε το κάτω από το νύχι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της πίεσης και του πόνου, διαχωρίζοντας ελαφρώς το καρφί από το δέρμα.

  Αντικαταστήστε το βαμβάκι τουλάχιστον μία φορά την ημέρα έως ότου το καρφί έχει μεγαλώσει και θεραπεύεται.

  χρησιμοποιώντας το οδοντικό νήμα

  Μερικές φορές, είναι πολύ δύσκολο να εισαγάγετε ένα κομμάτι βαμβακιού κάτω από το νύχι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να είναι ευκολότερο να χρησιμοποιηθεί το κερωμένο οδοντικό νήμα.

  Μετά το μούσκεμα και το πλύσιμο των χεριών, βιδώστε απαλά ένα καθαρό κομμάτι οδοντικού νήματος κάτω από την άκρη του νυχιού.

  Βλέποντας έναν γιατρό

  Εάν η φροντίδα στο σπίτι δεν αντιμετωπίζει το νυχτερινό νύχι, ένας επαγγελματίας υγείας μπορεί να αφαιρέσει το μέρος του νυχιού που προκαλεί το ζήτημα.

  Μερικοί άνθρωποι παίρνουν επαναλαμβανόμενα νύχια. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας γιατρός μπορεί να προτείνει την αφαίρεση του νυχιού με μια διαδικασία στο γραφείο.

  λοιμώξεις

  Ένα νυχτερινό νυχιών μπορεί να επιτρέψει στα βακτήρια ή τους μύκητες να εισέλθουν στο σώμα μέσα από ένα διάλειμμα στο δέρμα. Αυτά τα βακτήρια ή οι μύκητες μπορούν να πολλαπλασιαστούν, προκαλώντας μόλυνση.

  Ένα άτομο θα πρέπει να ενημερώσει έναν γιατρό εάν αναπτυχθούν συμπτώματα λοίμωξης. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Πόνος
  • Ερυθρότητα ή φλεγμονή
  • pus ή ρευστές
  • Reddish Streaks on the Skin

  Για να αποτρέψετε τις λοιμώξεις, προσπαθήστε να ασκήσετε καλές τεχνικές πλύσης χεριών. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνιστούν το τρίψιμο των χεριών για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα με σαπούνι και τρεχούμενο νερό.

  Τα άτομα με μακρά νύχια θα πρέπει επίσης να τρίβουν κάτω από τα νύχια. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή πετσέτα για να στεγνώσετε τα χέρια και τα νύχια μετά το πλύσιμο. Το CDC λέει ότι τα μακρά νύχια είναι πιο πιθανό να μεταφέρουν μικρόβια και βακτηρίδια, τα οποία μπορούν να ενθαρρύνουν μια λοίμωξη να αναπτυχθεί.

  Εάν υπάρχει μια περικοπή ή διάλειμμα στο δέρμα, ένα άτομο πρέπει να το καλύψει με αλοιφή αντιβιοτικών και καθαρό επίδεσμο για να βοηθήσει να κρατήσει τα μικρόβια έξω.

  Πρόληψη

  Η πιο συνηθισμένη αιτία των πινάκων που κόβουν τα νύχια κόβουν τα νύχια πολύ μικρά. Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας συνιστούμε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για ασφαλή κοπή των νυχιών:

  • Βγάλτε τα πρώτα. Τα μαλακότερα νύχια είναι ευκολότερο να κόβονται. Κάντε μπάνιο ή ντους ή απολαύστε τα νύχια σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά πριν τα κόψετε.
  • Χρησιμοποιήστε καθαρά, αιχμηρά εργαλεία. Απολύστε τα clippers των νυχιών και τα πινάκια Emery με τρίψιμο αλκοόλ τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Μην χρησιμοποιείτε clippers που έχουν σκουριά ή που έχουν φθαρεί ή θαμπό.
  • Χρησιμοποιήστε Clippers για τα δάχτυλα. Μην χρησιμοποιείτε το toenail clippers στα δάχτυλα και αντίστροφα.
  • Κόψτε τα νύχια ευθεία. Μην κόβετε τις άκρες πολύ μικρότερες.
  • Γύρω από τις άκρες απαλά. Για να στρογγυλοποιήσετε τις άκρες των νυχιών, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό αρχείο νυχιών ή πίνακα Emery. Μετακινήστε το αρχείο προς την ίδια κατεύθυνση. Αποφύγετε μια κίνηση πριονιού.
  • Μην κόβετε τις επιδερμίδες. Οι επιδερμίδες είναι ένα στρώμα προστασίας για τα νύχια. Η κοπή τους αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης.
  • Χρησιμοποιήστε κρέμα χεριών. Η διατήρηση των χεριών και των καρφιών ενυδατωμένων μπορεί να τους βοηθήσει να αποτρέψουν την ξήρανση και τη ρωγμή.
  • Δείτε έναν γιατρό για οποιεσδήποτε αλλαγές νυχιών. Τα νύχια που έχουν διαφορετικό χρώμα, υφή ή σχήμα μπορεί να δείχνουν ένα άλλο ζήτημα υγείας.

  ingrown nail εναντίον hangnail

  Ένα hangnail είναι ένα άλλο κοινό ζήτημα που μπορεί να προκαλέσει πόνο και ερυθρότητα κοντά στην άκρη του νυχιού.