31 de março de 2023 Por Adilson Off

gyakorlatok a

gyakorlatok a

elkerüléséreAz elektródok jeleket küldenek a számítógépnek, és a terapeuta megmondhatja, mikor a személy a megfelelő izmokat köti.

Időnként az idegkárosodás megakadályozhatja, hogy az ember önmagában összehúzza a medence padlóizmait.

Ebben az esetben egy speciális gyógytornász kínálhat medencei stimulációs terápiát, amely segíthet az embernek a megfelelő izom -összehúzódások előállításában.

Gyakorlatok a

elkerülése érdekében egyes gyakorlatok túl nehéz lehetnek egy nagyon gyenge medencefenékkel rendelkező személy számára. A gyakorlatok végrehajtása jobban gyengítheti az izmokat, és további inkontinenciához vezethet.

Amíg egy személy több hónapos medencefenékmunkát nem végez, kerülniük kell a következő gyakorlatokat:

 • A lábakkal egyenesen a levegőben tartott helyek
 • Nehéz súlyok emelése minimális ismétlések érdekében
 • Dupla lábfelvonók
 • Futás, ugrás és más nagy hatású tevékenységek

Ne próbáld meg Hagyja abba a vizelet közepét a medence padlóizom -ellenőrzéséhez. Ennek eredményeként a hólyag hiányos kiürülése lehet, ami növeli a húgyúti fertőzések, vagy az UTI -k és más húgyúti rendellenességek kockázatát.

Beszéljen orvossal és egy gyógytornászkal, ha lehetséges, hogy vannak -e konkrét gyakorlatok, amelyeket a műtét vagy a szülés után kell elkerülni.

Összegzés

A medencefenékgyakorlatok minden nap gyakorlásán kívül az ember segíthet a medencefenék megerősítésében, ha többet sétál, egyenesen feláll, és megfelelően ül.

Egy ember megpróbálhatja a medencefenék izmainak minden egyes tüzete, köhögése, vagy valami nehéz felemelését is. Ez elősegítheti a medencefenék megerősítését és az inkontinencia megelőzését.

 • Urológia/nefrológia

Hogyan lehet terapeuta megtalálni a soho -ban

Függetlenül attól, hogy tapasztalt New Yorker vagy a New York -i belvárosba költözik, a Soho -i élet stresszesnek és lenyűgözőnek érzi magát. A Thrivenyc szerint legalább ötödik New York -i ember valószínűleg mentális egészségi állapotot fog tapasztalni egy adott évben.

Annak ellenére, hogy a terapeuták közül több ezer közül választhat, az Ön egyedi igényeinek és preferenciáinak megfelelő mentális egészségügyi ellátás megtalálása félelmetes feladatnak érzi magát. Akár először kezdi el a terápiát, vagy a szomszédságában a megfelelő terapeuta keresése, tudva, hogy milyen erőforrásokat kell használni, és meghatározhatja a mentálhigiénés céljait, elősegítheti a mentális wellness felé vezető utat. Így lehet felgyorsítani a folyamatot.

Hogyan kezdje el a terapeuta keresését NYC -ben

Új terapeuta megtalálása nem könnyű, különösen, ha továbbra is alkalmazkodik a New York -i élethez. Szerencsére rengeteg forrás található a megfelelő terapeuta megtalálásában, beleértve:

 • Kérjen áttételt. Ha úgy érzi, hogy kényelmesen beszél a közeli barátokkal, a családtagokkal vagy a munkatársakkal a mentális egészségről, kérjen áttételt. Ha egy speciális mentálhigiénés problémát tapasztal, mint például az alacsony önértékelés vagy a kábítószer-visszaélés, akkor a barátok és a családtagok jó információforrásként szolgálhatnak és támogatásként szolgálhatnak. Alternatív megoldásként mindig megkérdezheti egy megbízható klinikusot vagy egészségügyi szolgáltatót a mentálhigiénés szakemberhez való áttételről.
 • Keresés a biztosítótársaságon keresztül. Ha a biztosítási terv fedezetet kínál, használja a biztosítótársaság online adatbázisát a mentálhigiénés szakemberek kereséséhez Soho -ban. A legtöbb biztosítótársaság adatbázis megkönnyíti az engedéllyel rendelkező klinikai pszichológusok, családi terapeuták, tanácsadók és más hálózaton belüli terapeutak keresését. A hálózaton belüli terapeutakat nehéz megtalálni, ezért kérje meg a biztosítótársasággal a hálózaton kívüli előnyöket és a levonható tervet.
 • Használja a munkavállalói segítségnyújtási programot (EAP). Számos munkahely az EAP-ket kínál rövid távú mentálhigiénés előnyökkel, amelyek elősegíthetik a munkavállalók összekapcsolását pszichoterapeutával vagy tanácsadójával az irányítószámukban. Ha hosszú távú kezelésre van szüksége, tanácsadója beutazást nyújthat egy külső pszichológushoz.
 • Keressen online terapeuta adatbázisokat. Az olyan online könyvtárak, mint a Witherapy, a Black Girls terápia és az APA, a mentálhigiénés klinikusok átfogó listáit kínálják. Ha Soho -ban vagy a közeli NYC szomszédságában terapeutát keres, akkor a keresést irányítószámmal szűrheti.
 • Használjon online terápiás platformot. Az olyan online terápiás platformok, mint a NYC terápiás csoportja, könnyű, kényelmes, megfizethető lehetőségeket kínálnak, hogy segítsék az egyének biztonságos környezetét a mentális jólét navigálásához. Ha olyan konkrét problémát tapasztal, mint például a közelmúltbeli szakítás, a karrier stressz és a bizonytalanság, vagy a negatív gondolatok kezelése, az online terápiás platformok hozzáférést biztosítanak a mentálhigiénés szakemberek szélesebb köréhez, így megtalálhatja a legjobb terapeutát az Ön számára.

Online terápia vs. személyes terápiás foglalkozások

Ha még nem ismeri a SOHO -t, és túlterheltnek érzi magát, a virtuális terápia a jó módszer egy új terapeuta megtalálására, amely megfelel az Ön preferenciáinak és követelményeinek. Az online terápiás platformok általában rövid elmosódást biztosítanak, amelyek leírják az egyes terapeuták hitelesítő adatait, speciális, terápiás megközelítését és tapasztalatait, valamint a találkozó ütemezésével kapcsolatos információkat. Miután megtalálja a potenciális terapeutákat online, további információkért kereshet webhelyeiket.

Különösen olyan forgalmas városokban, mint a New York City, az online terápia értékes lehetőséget kínál a mentálhigiénés szolgáltatások elérésére saját otthonának kényelme alapján. Ahelyett, hogy az ebédszünet alatt a terapeuta irodájába rohanna, ütemezheti a pszichoterápiás találkozókat, amikor ez a legkényelmesebb az Ön számára. Ezenkívül a NYC virtuális terápiája elősegíti az általános költségek kiküszöbölését, mint például a szállítás.

Időközben a hagyományos terápiás ülések ideálisak olyan személyek számára, akiknek súlyos mentálhigiénés problémái vannak, mint például a skizofrénia és a kábítószer -visszaélés. Mind az online, mind a személyes terapeuták több terápiás beavatkozást kínálnak, ideértve a dialektikus viselkedésterápiát (DBT), a kognitív-viselkedési terápiát (CBT) és a pszichodinamikai terápiát. Ha hálózaton kívüli ellátásokkal rendelkezik, a biztosítási terve valószínűleg a terápiás ülések egy részét fedezi visszatérítés formájában.

együttérző, személyre szabott terápia New York City -ben

Függetlenül attól, hogy negatív érzéseket tapasztal -e, vagy küzd a mentális jólét gondozására, fontos megjegyezni, hogy a segítség áll rendelkezésre. A képzett terapeutával való együttműködés segít megérteni mentális egészségét, biztonságos helyet találhat aggodalmainak kifejezésére és az egészséges módszerek megtanulására a stressz kezelésére.

A hatékony terapeuta megtalálásához a NYC terápiás csoportján keresztül lépjen kapcsolatba egy szolgáltatóval. Tudjuk, hogy a New York -i Soho -ban élni intenzívnek, stresszesnek és nehéznek érezheti magát, de együttérző, meleg, empatikus terapeutaink éves tapasztalattal rendelkeznek, hogy segítsenek a New York -i embereknek a kellemetlen érzések navigálásában. Az egyik engedéllyel rendelkező terapeuta támogatni fogja személyes növekedését, felépíti az ellenálló képességet, és segít jobban érezni magát.

Hogyan lehet trauma -terapeutát találni a NYC -ben

Ha elszigetelten, csalódott vagy elakad, akkor messze nem vagy egyedül. A Nemzeti Viselkedési Egészségügyi Tanács szerint az Egyesült Államokban a felnőttek 70 % -a tapasztalt valamilyen traumatikus élményt legalább egyszer az életükben. Ha nem hagyja be a jelölést, a trauma fizikai és pszichológiai tünetekhez vezethet, beleértve a rémálmokat, a visszacsatolást és a fájdalmas emlékeket.

A stresszes helyzetek és a múltbeli traumák miatt a mindennapi élet túlterhelhetőnek érezheti magát, de fontos, hogy ne feledje, hogy a segítség áll rendelkezésre. A New York -i tapasztalt trauma terapeutával való együttműködés segíthet a trauma ellen, értékes betekintést szerezhet a mentális egészségbe, és megtanulhatja az egészséges stratégiákat a továbblépéshez. Így lehet megtalálni egy együttérző, támogató mentálhigiénés szakembert a gyógyulási folyamat megkezdéséhez.

beszéljen egy megbízható egészségügyi szolgáltatóval.

Ha úgy érzi, hogy kényelmesen beszél az alapellátási szolgáltatóval, a nővér -orvossal vagy a klinikussal a mentális egészségről, fontolja meg a helyi trauma -terapeuta beterjesztését.

Amikor beterjesztést kér, ügyeljen arra, hogy mondja el az egészségügyi szolgáltatójának, mi a legfontosabb a pszichológus kiválasztásához. Például elmondhatja orvosának, hogy érdekli a megfizethető trauma -kezelés, vagy hogy otthonához közeli trauma -terapeutát keres. Ha érdekli egy speciális terápia, például a kognitív viselkedésterápia (CBT) vagy a szemmozgás -deszenzibilizáció és az újrafeldolgozó terápia (EMDR), akkor tudassa orvosával.

Annak ellenére, hogy az egészségügyi szolgáltató egy helyi trauma terapeutához utalhat, fontos, hogy bízzon a bélében, és folytassa a keresést, amíg nem talál valakit, akivel kényelmes. Vannak, akik több terapeutával találkoznak, mielőtt megtalálják a megfelelő illeszkedést – és ez teljesen normális.

Fedezze fel a helyi erőforrásokat és szervezeteket.

Ha először keres terápiát, a NYC -ben a helyi szervezetek nagyszerű kiindulási pont lehetnek. Számos helyi szervezet megfizethető hozzáférést kínál a mentálhigiénés ellátáshoz, valamint a trauma-tanácsadókhoz és a trauma túlélők, a visszaélésekkel küzdő személyek és a poszt-traumás stressz rendellenességben (PTSD) történő beutaláshoz.

Néhány helyi trauma-alapú szervezet NYC-ben a következők:

 • A családi béke trauma kezelési központ (FPTTC)
 • Trauma-mentes NYC
 • A New York-i trauma alapú gondozási hálózat
 • A NYC trauma helyreállítási hálózata
 • A gyermek traumájának és ellenálló képességének központja

Próbáljon ki egy online terápiás platformot.

A megfelelő trauma-terapeuta megtalálása időigényesnek és lenyűgözőnek érezheti, de ennek nem kell. Az olyan online terápiás platformok, mint a NYC terápiás csoportja, egyszerű, kényelmes módot kínálnak a trauma túlélőinek, hogy saját otthonuk kényelmétől elérjék a minőségi ellátást.

Az online terápia széles körű előnyöket kínál, a speciális gondozás fokozott hozzáférésétől az általános költségek csökkentéséig. Csakúgy, mint a személyes terápia, az online trauma-kezelés biztonságos helyet teremt a trauma túlélőinek traumatikus tapasztalataik kezelésére, a trauma kezelésének különféle típusainak feltárására és trauma tüneteik kezelésére.

Ha egy forgalmas ütemtervet kiegyensúlyoz, vagy nincs ideje ingázni a városban, akkor a saját ütemterv szerint találkozhat egy trauma-alapú terapeutával. Számos online terápiás platform éjszakai és hétvégi találkozókat kínál, így nem kell feláldoznia mentális egészségét karrierje vagy társadalmi élete érdekében.

együttérző, személyre szabott trauma terápia NYC -ben

A szakmai segítségnyújtás az erő jele, nem pedig a gyengeség. A traumás kezelés mindezt megváltoztathatja az életminőség és a mentális jólét között, és sok ember, aki megfelelő ellátást keres, felépülhet a traumából, és eredményes, teljesítő életet vezethet.

Trauma terapeuta megtalálásához a NYC terápiás csoportján keresztül lépjen fel egy mentálhigiénés szakemberrel. Tudjuk, hogy az indító terápia félelmetesnek érezheti magát, de a trauma életében betöltött szerepének felismerése elengedhetetlen a gyógyulási folyamat megkezdéséhez. Az egyik támogató, tapasztalt terapeuta segíti a kezelési terv kidolgozását, a traumával való szembesülést és az előrelépést.

Hogyan lehet rögzíteni a bemászott körmöket

A beépített körmök fájdalmat, duzzanatot, bőrpírot és néha fertőzést okozhatnak. Az emberek általában otthon kezelhetik őket.

Ebben a cikkben megismerje néhány otthoni gyógymódot a bemászott körmökkel kapcsolatban, valamint néhány olyan tünetet, amelyek a fertőzést jelezhetik.

Módszerek

Ha úgy tűnik, hogy a köröm a bőrbe tolódik, vagy lefelé gördül, akkor valószínűleg egy beépített köröm.

A cukorbetegségben, neuropathiában vagy a keringési problémákban szenvedő embereknek nem szabad megpróbálniuk otthon kezelni a benőtt körmöket. Ezekben az esetekben orvoshoz kell fordulniuk a biztonságos kezeléshez.

Mielőtt otthon kezeli a benőtt szöget, alaposan mossa meg a kezet szappannal és vízzel.

A következő gyógyszerek egyike segíthet:

áztatás

Az ujj áztatása segíthet a körömnek önmagában kifelé történő növekedésében. Ez jól működik az enyhe, benőtt körmöknél, amelyek nem okoznak fájdalmat vagy más tüneteket.

A benőtt körm áztatásához:

 • Töltsön meg egy tiszta tartályt meleg sós vízzel.
 • Áztassa az érintett kezét a vízbe 15–20 percig.
 • Öblítse le a kezét, és tiszta törülközővel szárítsa meg.
 • Vigyen fel egy antibiotikum kenőcsöt, és lazán fedje le egy kötszerrel.

pamut vagy géz használata

Ha az önmagában áztatás nem hoz megkönnyebbülést egy -két napon belül, egy személy óvatosan bátoríthatja a szöget, hogy felfelé nőjön fel pamut vagy gézzel – áztatás után

Vegyen be egy apró darab tiszta gézt vagy pamutot, és helyezze be a köröm alá. Ez segíthet enyhíteni a nyomást és a fájdalmat, kissé elválasztva a szöget a bőrtől.

Cserélje ki a pamutot legalább egyszer naponta, amíg a köröm ki nem nőtt és meggyógyult.

fogselyem használata

Néha túl nehéz egy darab pamut behelyezése a köröm alá. Ezekben az esetekben könnyebb lehet viaszos fogselyem használata.

A kezek áztatása és mosása után óvatosan egy tiszta fogselymet fonál a köröm benyúló széle alatt.

Orvos látása

Ha az otthoni gondozás nem kezeli a bemászott körömet, az egészségügyi szakember eltávolíthatja a kérdést okozó köröm azon részét.

Néhány ember ismételten benőtt körmöket kap. Ezekben az esetekben az orvos azt javasolhatja, hogy távolítsa el a körömet egy hivatali eljárással.

fertőzések

A beépített köröm lehetővé teszi a baktériumok vagy gombák számára, hogy a bőrbe kerüljenek a testbe. Ezek a baktériumok vagy gombák szaporodhatnak, fertőzést okozva.

Az embernek tájékoztatnia kell az orvost, ha a fertőzés tünetei alakulnak ki. Ide tartozhatnak:

 • Fájdalom
 • Részség vagy gyulladás
 • Pus vagy folyadék
 • vöröses csíkok a bőrön

A fertőzések megelőzése érdekében próbáljon gyakorolni a jó kézmosási technikákat. A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) azt javasolják, hogy legalább 20 másodpercig súrolják a kezet szappannal és folyó vízzel.

Hosszú körmökkel rendelkező embereknek is a körmök alatt kell dörzsölniük. Mosás után tiszta törülközőt használjon a kezek és a körmök szárításához. A CDC szerint a hosszú körmök nagyobb valószínűséggel hordoznak baktériumokat és baktériumokat, ami ösztönözheti a fertőzés kialakulását.

Ha vágás vagy törés van a bőrben, akkor az embernek lefednie kell az antibiotikum kenőcsökkel és egy tiszta kötéssel, hogy segítse a baktériumokat.

Megelőzés

A beépített körmök leggyakoribb oka a körmök túl rövid vágása. Az Amerikai Dermatológiai Akadémia javasolja ezeket a lépéseket a biztonságos körömvágáshoz:

 • Először áztassa őket. A lágyabb körmöket könnyebben lehet vágni. Fürdessen vagy zuhanyozzon, vagy áztassa a körmöket meleg vízben néhány percig, mielőtt megvágná őket.
 • Használjon tiszta, éles szerszámokat. Fertőtlenítse a körömvágókat és az emery táblákat, havonta legalább egyszer dörzsöli az alkoholt. Ne használjon olyan ollókat, amelyek rozsdásodnak vagy elhasználódtak vagy unalmasak.
 • Használjon körömvágókat az ujjakhoz. Ne használjon ujjakkal a tornail Clippers -t, és fordítva.
 • Vágja le a körmöket egyenesen. Ne vágja le az éleket sokkal rövidebben.
 • Óvatosan körbejárja a széleket. A körmök széleinek kerekítéséhez használjon tiszta körömfájlt vagy Emery táblát. Mozgassa a fájlt ugyanabba az irányba. Kerülje az oda-vissza fűrészelési mozgást.
 • Ne vágja le a kutikulát. A kutikula a körmök védelmének rétege. A vágásuk növeli a fertőzés kockázatát.
 • Használjon kézkrémet. A kezek és a körmök hidratált tartása megakadályozhatja számukra a száradást és a repedést.
 • Keresse meg az orvosot a körömváltozásokhoz. Az eltérő színű, textúrájú vagy formájú körmök egy másik egészségügyi problémára utalhatnak.

Bevezetett köröm vs. Hangnail

A fogantyú egy másik általános kérdés, amely fájdalmat és bőrpírot okozhat a körm széle közelében.